illatvarázs-Csak egy csepp… :)

aroma

Te is keresed, hogyan tudnál a családodnak és magadnak egy olyan természetes és egészséges lehetőséget, amitől mindenki jól érezheti magát, miközbenközben kellemes illatok veszik körül?

Én úgy érzem, hogy megtaláltam. Az aromaterápia csodás lehetőség, nem is tudtam, hogy mennyi mindenben segítségünkre lehet.

Mielőtt találkoztam volna az esszenciális olajokkal, nem tudtam, hogy milyen széles körben alkalmazhatók. Mostmár bizton állíthatom, hogy színesebb, sőt mi több -illatosabb lett tőle az életem

Az én történetem…..

Egy nagyon kedves terapeuta társam hívott el egy rendezvényre, ahol több illattal is megismerkedhettem. Akkor még nem is sejtettem, hogy mekkora hatással lesznek rám ezek az esszenciális olajok. De az egésznapos rendezvény után csöppet sem voltam fáradt, inkább izgalommal telinek és energikusnak éreztem magam. Ezért még belefért egy esti program a szüleimnél. Nagy nagy meglepetésemre, valami történt bennem, valami olyan változás az olajok hatására, amit még a mai napig nem tudok megmagyarázni. A családi légkör teljesen megváltozott hirtelen. Támogató, odafigyelő szerető felemelő közeggé változott, holott korábban erre még sosem volt példa. Több órát töltöttem el ebben a jó érzésben lubickolva. (megjegyzés: van egy olyan olaj, ami érzelmileg a családi mintákra is hat, valószínűleg ez hozta el ezt a számomra is felfoghatatalan változást.)

Oil4-WildOrangeKaptam egy kis illatmintát, vadnarancsot. Isteni illata van, gyümölcsös, édeskés, melengető. Mintha hirtelen egy narancsligetben sétálnál, érzed a napfényt és a lágy szellő kellemes  simogatását  a bőrödön. A hangulatod is teljesen megváltozik ettől az illattól. Az ókoriak a bőség és a jólét olajának is nevezik. Illatoztam, ittam, kentem, és meg is lett az eredménye. Tényleg a bőség olaja. Igaz, a bőség mindenkinek mást jelent, nekem nemcsak anyagi bőséget hozott be (például váratlan és plussz pénzt) , hanem sok sok új embert és kapcsolatokat is. Egyik nagy kedvencem lett. Te is kipróbálnád?

Visszatérve mik is azok az illóolajok?

A növények egyrészt védekezésképpen termelik, elriasztják a káros bogarakat, rágcsálókat, ugyanakkor odavonzzák azokat az állatokat, akik segítenek nekik a szaporodásban, a beporzásban.  (például az azálea görényszagú leveleivel riasztja el a kártevőit, de édeskés virágokkal csalogatja magához a beporzóit)

Egyszerűsítve:  az illóolaj olyan, mint a mi immunrendszerünk, vagy másképpen mondva a növények lelke. Ezért nemcsak fizikai testünkre hat, hanem megváltoztatva a hormonrendszerünket az érzelmeinket is befolyásolni tudják.

Mit tudnak az illóolajok:

Segítenek az egészségmegőrzésben, testi- lelki harmónia visszaállításában, energetizál, emel, jókedvre derít, oldja a szorongást, depressziót, a tartós stressz állapotokat, segít az elalvásban és a jobb és mélyebb alvásban, migrénes fejfájás, emésztőrendszeri problémák, bőrproblémák, izületi bajok, légzőszervi problémákban és még számos területen alkalmazható.
Gondoltad volna, hogy kb. fél óra alatt lehet a levegőt fertőtleníteni egy 20-30 négyzetméteres szobában?

diffuzesSegít a baktériumok, vírusok és gombák okozta fertőzések kezelésében. Használható kórtermek szagtalanítására, keresztfertőzések továbbterjedésének megakadályozására. (És akkor is praktikus lehet, ha éppen beteg, influenzás van a lakásban. )

Miért pont  doTERRA?

A” do TERRA” szó azt jelenti, hogy FÖLD AJÁNDÉKA!  Hiszek abban, hogy a földön megtalálható mindennek a gyógyszere, és a növények csodás természetes lehetőségek nekünk.

A cég mottója, hogy „minden családban legyen egy gyógyító”.

Nekem személy szerint fontos, hogy értsek saját magamhoz, és a szeretteim problémájához. Természetesen vannak olyan esetek, amikor az orvos segítségét kérjük, és együttműködünk a gyorsabb gyógyulás érdekében.

Milyen termékek vannak?

  • több, mint 70 féle illóolaj: önálló és speciális keverékek
  • illóolaj tartalmú táplálékkiegészítők
  • kozmetikai termékek: sampon, fogkrém, krémek
  • rovarriasztó
  • csomagok: pl . házipatika csomag ( 10 db alap illóolaj, 6 önálló és 4 db keveréket tartalmaz)

Miért pont a doTERRA-tól vegyem meg. Van ennél sokkal olcsóbb termék is!

Ha először megillatozod, érezni fogod, hogy ez minőség. Ebben a kisüvegben tényleg benne van a növény esszenciája és a lelke. Erő és energia sugárzik belőle. Sokan csak szintetikus alapanyagokból gyártanak illóolajokat, olcsó előállítási módszerekkel, nem törődve, hogy az milyen káros hatással is lehet az emberi szervezetre.  Lehet, hogy észre sem veszed, de fáj a fejed tőle, könnyezik a szemed, kaparja a torkod,  de akár egyéb tüneteid is lehetnek. Belegondoltál már abba, hogy amit belélegzel, az a tüdődön keresztül felszívódik és megjelenik a véráramban is? Akkor egy szintetikus illatosítónál mi kerül a testünkbe?

A doTerras illóolaj CPTG minősítésű, ami azt jelenti, hogy terápiás minőségű és minősítésű illóolajok, amit egy független 3. fél vizsgál be. A cég a legmagasabb hatóanyaggal rendelkező növényt veszi át a termelőtől, kiiktatva ezzel a viszonteladót, és ezzel a helyi őstermelőket és családjaikat is támogatja. Fontos, hogy őshonos területekről származnak a növények, így a hatóanyagok minősége sokkal magasabb. Ezek a növények teljesen bio gazdálkodásból származnak, mentes mindenféle nehézfémtől, és génmódosítástól. Neked fontos, hogy mit lélegzel be, és milyen anyagokat kensz a bőrödre?

Hogyan juthatok hozzá a termékekhez?

  • vásárolhatsz kiskereskedelmi áron (nincs regisztráció)
  • hozzájuthatsz regisztrálás után 25%-kal olcsóbban nagykereskedelmi áron (25 euró regisztrációs díj ellenében)
  • Amennyiben a regisztrációs csomagok  valamelyikét  választod, így NINCS regisztrációs díj
  • 3-7 nap szállítási idővel
  • átutalással, dombornyomott kártyás vásárlással, vagy virtuális kártyával

Itt tudod megnézni a termékkatalógust

Nincs kötelező havi vásárlás, vagy minimum rendelés! Akár 1 terméket is vehetsz 🙂

Bármikor, bármit , bármennyit

Ha megszereted, és használod a termékeket, van egy törzsvásárlói hűség program lehetőség, (LRP), ahol a cég megajándékoz további termékekkel vagy termékpontokkal, és még kedvezményesebben juthatsz hozzá.

Ezen keresztül tudod megnézni vagy megrendelni

Ha a vásárlás fülre kattintasz, akkor kiskereskedelmi áron tudod megvenni, ha a csatlakozz és spórolj fülre linkelsz, akkor 25 %-kal kedvezőbben tudsz hozzájutni a termékekhez.

Ha szeretnél segítséget kérni, elakadtál, vagy még több infóra lenne szükséged, keress meg, nagyon szívesen segítek mindenben 🙂 

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ennél többet is, akár csak a saját termékeidet ingyen tudd megvásárolni, vagy plussz bevételt, arra is van lehetőség. Hívj vagy jelentkezz  és megbeszéljük!

Várlak sok szeretettel 🙂

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Üzenet