Elérhetőségem-Árak

Kezelési hely:  2030. Érd Tárnoki út 80/a

Busszal: Budapestről a 4-es metró Kelenföld állomástól 30 perc alatt közvetlen busszal elérhető. Érden a Aggteleki utcai megállónál célszerű leszállni, és onnan kb 3-5 perc séta. M7-esen keresztüli busz  735. menetszám

Vonattal: Kelenföldről 15-20 perc alatt Érd alsó vagy Érd felső állomáson leszállva, utána busszal tudsz jönni 5-6 megállót kb 7-8 perc, a Géza utcáig.

Ha autóval érkezel, jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolással tudsz megállni.

Konzultáció előtt:

Szeretném felajánlani a következő lehetőséget, ha még bizonytalan vagy, hogy miben tud segíteni a konzultáció. Egy INGYENES 20 perces találkozásra hívlak az éterben, ahol szabadon és kötelezettségmentesen tudunk beszélgetni. A célom, hogy segítsek Neked megoldást találni a problémádra, és megmutassam, hogyan dolgozhatunk együtt.

Ha készen állsz arra, hogy változást hozz az életedben, örömmel várom a jelentkezésed, hogy megszervezhessük a találkozót. Szabadon választhatsz Skype, Viber, Meet, Messenger.

Jelentkezem az ingyenes beszélgetésre

Konzultáció után

Fontosnak érzem, hogyha elindul Benned egy folyamat, akkor is ott legyek Veled, ha szeretnéd. Akár egy pár jó szóval átsegíthetlek, ha esetleg megakadsz, hogy a változás meg tudjon jelenni az életedben. Hiszek abban, hogy néha egy kis bátorítás is elegendő ahhoz, hogy továbblendülj. Ezért felajánlom, hogy a találkozó után lehetőséged van egy ingyenes 20 perces utánkövető beszélgetésre telefonon vagy online, amikor szükséged van rájuk. Ez a konzultációt követő 30 napban lehetséges.

KOnzultációs díj

Várlak sok szeretettel Online és Személyesen is.

Egy alkalom 90 -120 perc

Jelentkezem konzultációra

1 alkalom

20 000 Ft

3 alkalom

55 000 Ft

Egyösszegben fizetve

Felhasználható 4 hónapig