Elérhetőségem- árak

Kósa Brigitta Viktória
telefon:        70/ 422 4474
e-mail:         sorster4 kukac gmail.com

Kezelési hely:

  •      Érd Tárnoki út 80/a                                                              

Budapestről a  4-es metró Kelenföld állomástól 25-30 perc alatt közvetlen busszal elérhető. 
Érden a Aggteleki utcai megállónál célszerű leszállni, és onnan kb 3-5 perc séta. Vagy ha autóval érkezel, jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolással tudsz megállni. 

M7-esen keresztüli busz  735. menetszám

Menetrend itt található…         

Lehetőséged van egy INGYENES 20 perces találkozásra az éterben, ahol teljesen kötelezettségmentesen tudunk beszélni, hogy a Te problémádra milyen lehetőségekkel tudok segíteni, hogy tudunk -e együtt dolgozni. (Kérheted skypon, viberen, messengeren, vagy a megbeszélt módon)

Fontosnak érzem, hogyha elindul Benned egy folyamat, akkor is ott legyek Veled, tudjalak segíteni, akár egy pár jó szóval, ha esetleg megakadsz, és a változás meg tudjon jelenni az életedben. Néha egy két jó szó is elég ahhoz, hogy továbblendüljél.  Ezért megbeszélés szerint az 1 és a több alkalmas oldáshoz is tartozik akár 2 ingyenes utánkövetéses beszélgetés telefonon, vagy online, ami szükség szerint találkozásunk  utáni 3-7 napban történik meg, és – vagy a kb. 4 héten.  Ezt előre megbeszéljük. 

Személyes vagy online konzultáció:  
(problémától függően 1,5 -max. 2 óra)             20 000 Ft

Ha úgy érzed, hogy még szükséged lenne több alkalomra is, az első alkalom után, vagy akár már az első alkalmat is beleszámítva van lehetőséged részt venni.

Kedvezményes 3 alkalmas konzultációt      55 000 Ft  ( 5 hónapig érvényes)  ha egyösszegben rendezel, 

Várlak sok szeretettel